Skip to main content

Word Vriend van het Hunebedcentrum

150.000 redenen

Draag je steentje bij aan het fundament van het Hunebedcentrum. Word Vriend en help ons mee de tijd van de hunebedbouwers tot leven te wekken, hun hunebedden te beschermen en onze oerkennis te vergroten. Het Hunebedcentrum wil het verhaal van de hunebedden en andere archeologische monumenten ontsluiten aan het grote publiek en hiermee draagvlak creëren om dit erfgoed voor toekomstige generaties te bewaren.

In samenwerking met De Hondsrug UNESCO Geopark, vertellen we 150.000 jaar geschiedenis van het Hondsruggebied, met als hoogtepunt het Trechterbekervolk met hun imposante grafmonumenten. Met jouw steun kan het Hunebedcentrum innovatief blijven, schoolklassen ontvangen, activiteiten organiseren, tentoonstellingen maken en educatieve programma’s ontwikkelen.

  • Het gehele jaar gratis toegang tot het Hunebedcentrum
  • Gratis of met korting naar lezingen, activiteiten en cursussen in het Hunebedcentrum
  • Je blijft op de hoogte van alle ontwikkelingen via onze nieuwsbrief
  • Je helpt mee de hunebedden voor de volgende generaties te bewaren

HOE WORD IK VRIEND?
Je kunt voor € 25,- per jaar vriend worden van het Hunebedcentrum. Als je vriend wilt worden kan dat heel eenvoudig door het onderstaande formulier in te vullen. Kinderen tot en met 11 jaar kunnen lid worden van het JAC (Jonge Archeologen Club) voor € 10,-.

Inschrijfformulier


    Vriend van het Hunebedcentrum