Museumcafé

Museumcafé de Trechterbeker is het enige café in Drenthe met uitzicht op een hunebed en dan ook nog het grootste hunebed.  Het museumcafé en aangrenzend terras zijn vrij toegankelijk.

Het museumcafe heeft een breed assortiment. Dat varieert van koffie met hunebedkoek tot een broodje zwerfkei tot een mammoetsmijter.

Je kunt hier terecht tijdens een bezoek aan het Hunebedcentrum. Mocht je alleen het hunebed gaan bezoeken of vanaf het centrum een wandeling of fietstocht willen maken ben je uiteraard ook van harte welkom.

Als lunch kun je kiezen uit diverse broodjes, denk aan een broodje beenham, een broodje gezond of kies voor een van de andere gerechten. Voor de kleine gasten is er een speciale kinderkaart.

Op steenworp afstand van het grootste hunebed van Nederland laten we je graag kennis maken met een van onze Oerbieren of Hunebedwijnen. Bij de borrel bieden we heerlijke oerhapjes: van broodplankje tot bieterballen.

Er zijn diverse mogelijkheden voor groepsbezoeken: van personeelsfeestjes tot kinderfeestjes, van verjaardagsfeesten tot zakelijke bijeenkomsten. Je kunt als groep zowel tijdens openingstijden alsook daarbuiten in het café terecht.

Arrangementen

Voor een overzicht van alle arrangementen kun je hier het arrangementenboekje downloaden.

Wilt u reserveren of heeft u vragen, mail of bel naar (reserveringen@hunebedcentrum.nl of 0599-236374)

Menukaarten