Museumcafé

Museumcafé de Trechterbeker is het enige cafe in Drenthe met uitzicht op een hunebed en dan ook nog het grootste hunebed.  Het museumcafé en aangrenzend terras zijn vrij toegankelijk.

Het museumcafe heeft een breed assortiment producten te koop. Dat varieert van koffie met hunebedkoek tot een pingobroodje tot een mammoetsmijter.

Je kunt hier terecht tijdens een bezoek aan het Hunebedcentrum. Mocht je alleen het hunebed gaan bezoeken of vanaf het centrum een wandeling of fietstocht willen maken ben je uiteraard ook van harte welkom. Je hebt geen kaartje nodig voor het cafe.

Als lunch kun je kiezen uit diverse oerbroodjes, denk aan een Broodje Oergezond of een Broodje Rapakivi (tonijnsalade). Voor de kleine gasten zijn er speciale kindermenu’s.

Op steenworp afstand van het grootste hunebed van Nederland laten we je graag kennis maken met een van onze Oerbieren of Hunebedwijnen. Bij de borrel bieden we heerlijke oerborrelplanken: de Pingoplank (hartige- en kaashapjes) of Rollende stenen (bitterballen).

Er zijn diverse mogelijkheden voor groepsbezoeken: van personeelsfeestjes tot kinderfeestjes, van verjaardagsfeesten tot zakelijke bijeenkomsten. Je kunt als groep zowel tijdens openingstijden alsook daarbuiten in het café terecht.

Arrangementen

Voor een overzicht van alle arrangementen kunt je hier het arrangementenboekje downloaden.

Contactpersoon voor reserveringen en vragen is Michelle Zandbergen (mzandbergen@hunebedcentrum.nl of 0599-236374)

Menukaarten