Skip to main content

Bijeenkomen op een bijzondere plek

Vijf duizend jaar geleden kwamen op deze historische plek, met het grootste Hunebed van Nederland, onze voorouders bijeen. Om te vereren, te gedenken en te overleggen. Het terrein in en om het Hunebedcentrum is vruchtbare grond gebleken voor samenwerking. Want voor het bouwen van een hunebed was veel overleg, teamwork en leiderschap nodig.

Het kan verfrissend zijn om een werkbijeenkomst te regelen op een andere plek dan gebruikelijk. Het Hunebedcentrum, wat afstand, een andere omgeving, een afwisselend programma en zelfs de confrontatie met andere tijden werken inspirerend. Het kan gaan om vergaderen, een presentatie houden, brainstormen of welke bespreking dan ook.

Het Hunebedcentrum heeft verschillende ruimten voor een vergadering of overleg. Het is zelfs mogelijk om onze filmzaal te gebruiken. Ook buiten openingstijden kunnen jullie gebruik maken van onze ruimten.

We maken graag een bijeenkomst, meeting, vergadering of een congres op maar voor jullie. We hebben ruimtes tot 100 personen en bijeenkomsten kunnen worden begeleidt een borrel of zelfs een heus buffet. Informeer naar de mogelijkheden via reserveringen@hunebedcentrum.nl.

Vergaderzalen

Het Hunebedcentrum beschikt over diverse vergaderzalen en een auditorium. Alle zalen beschikken over flipover borden met stiften.

In de Granietzaal en het auditorium bevinden zich tevens een geluidsinstallatie met microfoon, een beeldscherm en een ingebouwde beamer. Indien jullie gebruik willen maken van een laptop, dan hebben wij deze ook tot jullie beschikking. In zowel de zalen als het auditorium is een internetverbinding. De  vergaderarrangementen zijn te boeken vanaf 25 personen. Het auditorium is zeer geschikt als locatie voor lezingen, recepties, presentaties en tal van andere zakelijke bijeenkomsten.