Skip to main content

Bijeenkomen op een bijzondere plek

Vijfduizend jaar geleden kwamen op deze historische plek, met het grootste Hunebed van Nederland, onze voorouders bijeen. Om te vereren, te gedenken en te overleggen. Het terrein in en om het Hunebedcentrum is vruchtbare grond gebleken voor samenwerking. Want voor het bouwen van een hunebed was veel overleg, teamwork en leiderschap nodig.

Het kan verfrissend zijn om een werkbijeenkomst te regelen op een andere plek dan gebruikelijk. Het kan gaan om vergaderen, een presentatie houden, brainstormen of welke bespreking dan ook.

Het Hunebedcentrum heeft verschillende ruimten voor een vergadering of bijeenkomst. Het is zelfs mogelijk om het auditorium te gebruiken. Ook buiten openingstijden kun je gebruik maken van onze ruimten.

We maken graag een bijeenkomst, vergadering of een congres op maat. We hebben een ruimte tot 100 personen en bijeenkomsten kunnen worden begeleidt met een borrel of eventueel een buffet in ons Trechterbekercafé.

Vergaderzalen

Het Hunebedcentrum beschikt over enkele vergaderzalen en een auditorium. Hieronder een korte omschrijving van alle vergaderzalen en de mogelijkheden.

De Pingo
Deze ronde vergaderzaal is geschikt als locatie voor vergaderingen met maximaal 8 personen. Deze ruimte beschikt over een vast scherm en een laptop.

Tevens kan de vergadering of bijeenkomst voorzien worden van koffie/thee en koek, een lunch of een drankje en een hapje.
In zowel de vergaderzalen als het auditorium is een internetverbinding.

Granietzaal

Deze ruimte is geschikt als locatie voor vergaderingen en lezingen met een kleiner gezelschap. De ruimte beschikt over een beamer, scherm, laptop en microfoon. Het aantal personen in deze ruimte is afhankelijk van de opstelling.

Auditorium

Het Auditorium biedt plaats aan maximaal 100 personen. Deze ruimte beschikt over een beamer, groot scherm, laptop en microfoon. Deze ruimte is geschikt als locatie voor lezingen, presentaties of congressen.

Wil je reserveren of heb je vragen, neem dan gerust contact op met de afdeling reserveringen. Dat kan via reserveringen@hunebedcentrum.nl of 0599-236374.
Graag 14 dagen van te voren reserveren. Alle arrangementen zijn voor groepen vanaf 15 personen.