Zaken doen op een bijzondere locatie?

Zoekt u een bijzondere locatie voor uw bijeenkomst dan is het Hunebedcentrum in Borger, gelegen naast het grootste hunebed van Nederland, de plek om te zijn. Het is een van de meest mysterieuze plekken van Nederland, een plek om inspiratie op te doen en te ervaren hoe onze voorouders met vereende krachten tot grootse zaken kwamen. En gezien deze eeuwenoude geschiedenis van zaken doen, is dit de perfecte plek om een (zakelijke) bijeenkomst te organiseren.

Oeroude gastvrijheid

Natuurlijk mag u bij het Hunebedcentrum rekenen op een gastvrije en enthousiaste begeleiding van u en uw groep. Onze mensen zorgen ervoor dat uw zakelijke bijeenkomst een succes wordt. En ook aan de innerlijke mens wordt gedacht in de vorm van een borrel met een klein hapje. En wat dacht u van een Boerenlunch of Landelijke lunch.

Congres- en vergaderlocatie met een knipoog naar het verleden

Het Hunebedcentrum is een prachtige locatie om een congres of vergadering te organiseren vanwege haar historisch gelegen locatie. Deze eeuwenoude sfeer komt terug in het museum en haar vergaderzalen. Het Hunebedcentrum beschikt over een auditorium, 1 grote vergaderzaal, 1 kleine vergaderzaal, een museumcafé, een museum en een openluchtmuseum.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te spreken. Dat kan door te bellen of te mailen 0599-236374 of reserveringen@hunebedcentrum.nl