Skip to main content

Gezellig, samen iets leren, samen iets doen!

Willen jullie reserveren of hebben jullie vragen, neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via reserveringen@hunebedcentrum.nl of bel met 0599 236374. Graag 14 dagen van te voren reserveren. Wees er op tijd bij. Alle arrangementen zijn voor groepen vanaf 15 personen. 

Excursies

Wil je met een eigen groep op stap in Drenthe of in de omgeving van het Hunebedcentrum? Op de website van Het Drentse Landschap Activiteitenoverzicht – (drentslandschap.nl) vind je een overzicht met activiteiten in de omgeving. Je kunt ook direct een excursie voor een groep aanvragen via h.schipper@drentslandschap.nl.

Wil je een bezoek aan het Hunebedcentrum combineren met een excursie in de omgeving neem dan contact op met reservingen@hunebedcentrum.nl om de mogelijkheden te bespreken. Elke aanvraag is maatwerk, er is op voorhand dus nog niet te zeggen of jouw gekozen datum door kan gaan. Samen gaan we kijken naar de mogelijkheden. Voor een excursie op verzoek vragen wij een bijdrage.

Groepstarieven Hunebedcentrum
Voor groepsbezoeken en familiedagen hanteert het Hunebedcentrum speciale tarieven vanaf 15 personen.
Prijs volwassene: € 12,00 p.p.
Prijs kind 4-11 jaar: € 6,00 p.p.
Kinderen tot en met 3 jaar: Gratis
Museumkaarthouders: Gratis
Rondleidingen
Het Hunebedcentrum beschikt over enthousiaste museumgidsen die je graag rondleiden door de vaste expositie, langs het grootste hunebed en het Oertijdpark. Rondleidingen in het Engels, Duits en zelfs het Drents behoren tot de mogelijkheden. Een rondleiding duurt 60 tot 75 minuten, afhankelijk van de wensen van het gezelschap. Een rondleiding is alleen mogelijk op aanvraag.
Prijs rondleiding: € 37,50 per 20 personen.

Wil je reserveren of heb je vragen, neem dan gerust contact op met de afdeling reserveringen. Dat kan via reserveringen@hunebedcentrum.nl of 0599-236374.
Graag 14 dagen van te voren reserveren. Alle arrangementen zijn voor groepen vanaf 15 personen.