Skip to main content

Gezellig, samen iets leren, samen iets doen!

Willen jullie reserveren of hebben jullie vragen, neem dan gerust contact op met ons. Dat kan via reserveringen@hunebedcentrum.nl of bel met 0599236374. Graag 14 dagen van te voren reserveren. Wees er op tijd bij. Alle arrangementen zijn voor groepen vanaf 15 personen. 

Dagarrangement: Een prehistorisch samenzijn

Een verrassende dag boordevol Oertijd. Na de koffie volgt een rondleiding waarin jullie kennis vergaren over de hunebedbouwers en hun imposante bouwwerken, gevolgd door een lekkere broodmaaltijd. Jullie beleven de tijd van uw prehistorische  voorouders, door het actief deel te nemen aan de Oertijd met gebruik van onze OerverhalenApp. Tussendoor hebben jullie tijd om even bij te kletsen, de poort van het Hondsrug UNESCO Geopark te bezoeken en het Oertijdpark verder te ontdekken. Dit arrangement is inclusief een vaste plaats in het museumcafé, waarin jullie gedurende de het arrangement te allen tijde naar terug kunnen keren. De borrel is rond 15:30 uur en vormt de afsluiting van de dag.

Programma

10:00 uur – Ontvangst met koffie of thee en appeltaart met slagroom. De kinderen kunnen kiezen uit fristi/chocolademelk en een cakeje versieren

11:00 uur – Film en museumbezoek op eigen gelegenheid.

Tussen 12:00 – 12.30 uur – Lunch inclusief melk, jus d’orange, karnemelk, koffie en thee. Voor de kinderen is er ook een broodje knakworst

13:30 uur – Bezoek Oertijdpark, de expositie van de Hondsrug UNESCO Global Geopark, de Keientuin en het grootste hunebed van Nederland.

15:30 uur – Borrel in het museumcafé.

16:30 uur – Einde programma.

Prijs volwassene: € 44,95 p.p. (met museumkaart € 34,95 p.p.)
Prijs kind 4-11 jaar: € 22,95. (met museumkaart € 17,95 p.p.)
Kinderen tot en met 3 jaar gratis.

Familiearrangement: Samen in de Oertijd

Dit programma geeft jullie volop de gelegenheid om elkaar weer te zien en bij te praten tijdens een gevarieerde dag voor iedereen. Samen ontdekken jullie de Oertijd, genieten jullie een heerlijke lunch, leren jullie van alles over de hunebedbouwers en aanschouwen jullie de meest imposante van alle hunebedden.

‘s Ochtend leren jullie hoe de tijd van de hunebedbouwers er uit moet hebben gezien en na de lunch kunnen jullie op eigen gelegenheid de Keientuin of de Poort van het Hondsrug UNESCO Geopark ontdekken. Om 14:00 uur gaan jullie actief de Oertijd ervaren met gebruik van de OerverhalenApp. Jullie maken een reis door 150.000 jaar geschiedenis met deze multimediale tour. Dit arrangement is inclusief een vaste plaats in onze museumcafé tot en met de lunch.

 

Programma

10:00 uur – Ontvangst met koffie of thee en appeltaart met slagroom. De kinderen kunnen kiezen uit fristi/chocolademelk en een cakeje versieren

11:00 uur – Film en museumbezoek op eigen gelegenheid.

Tussen 12.00 – 12:30 uur – Lunch inclusief melk, jus d’orange, karnemelk, koffie en thee. Voor de kinderen is er ook een broodje knakworst

14:00 uur – Bezoek Oertijdpark, de expositie van de Hondsrug UNESCO Global Geopark, de Keientuin en het grootste hunebed van Nederland.

Prijs volwassene: € 31,95 p.p. (met museumkaart € 21,95 p.p.)
Prijs  kind 4-11 jaar: € 16,95 p.p. (met museumkaart € 11,95 p.p.)
Kinderen tot en met 3 jaar gratis.