Gezellig, samen iets leren, samen iets doen!

Wilt u reserveren of heeft u vragen, neem dan gerust contact op met ons. Dat kan via reserveringen@hunebedcentrum.nl of bel met 0599236374. Graag 14 dagen van te voren reserveren. Bent u later, dan bestaat de kans dat we u moeten teleurstellen. Alle arrangementen zijn voor groepen vanaf 15 personen. Wilt u met een kleiner gezelschap langskomen, stel dan uw eigen bezoek samen

Dagarrangement “Actief in de Oertijd”
(vanaf 15 personen)

Een verrassende dag boordevol Oertijd. Na de koffie volgt een rondleiding waarin u kennis vergaart over de hunebedbouwers en hun imposante bouwwerken, gevolgd door een lekkere broodmaaltijd. De middag is actief. U beleeft de tijd van uw prehistorische  voorouders, door het actief deel te nemen aan de Oertijd. U kunt kiezen uit de groepsactiviteiten: vuur maken, boogschieten of zwaardvechten. Tussendoor heeft u tijd om even bij te kletsen, de poort van het Hondsrug UNESCO Geopark te bezoeken en het Oertijdpark verder te ontdekken. Dit arrangement is inclusief een vaste plaats in het museumcafé, waarin u gedurende de het arrangement te allen tijde naar terug kunt keren.

Programma:

11:00 uur Ontvangst met koffie of thee en hunebedkoek

11:30 uur Rondleiding door het museum en een bezoek aan het grootste Hunebed

12:30 uur Lunch inclusief melk, jus d’orange, karnemelk, koffie en thee.

13:30 uur Activiteit in het Oertijdpark

14:30 uur Vrije tijd. Bezoek bijvoorbeeld de Geopark-poort, loop door het Oertijdpark of onze Keientuin, of klets gezellig bij.

15:30 uur Tweede activiteit in het Oertijdpark

16:30 uur Einde programma.

Prijs: € 37,50 p.p. Kinderen tot en met 11 jaar € 17,50. Kinderen tot en met 3 jaar gratis.

Familiedagarrangement “Samen in de Oertijd”
(vanaf 15 personen)

Dit programma geeft u volop de gelegenheid om elkaar weer te zien en bij te praten tijdens een gevarieerde dag voor iedereen. Samen ontdekt u de Oertijd, geniet u een heerlijke lunch, leert u van alles over de hunebedbouwers en aanschouwt u de meest imposante van alle hunebedden.

‘s Ochtend leert u van uw rondleider hoe de tijd van de hunebedbouwers er uit moet hebben gezien en na de lunch kunt u op eigen gelegenheid de Keientuin of de Poort van het Hondsrug UNESCO Geopark ontdekken. Om 14:00 uur gaat u actief de Oertijd ervaren. U kunt kiezen uit verschillende groepsactiviteiten; zwaardvechten, vuur maken of boogschieten. Na een uurtje keren we weer terug naar de hedendaagse tijd met een borrel in het museumcafé, waar u gezamenlijk de dag afsluit. Dit arrangement is inclusief een vaste plaats in onze museumcafé, waarin u gedurende het arrangement te allen tijde naar terug kunt keren. Hieronder vind u enkele dagarrangementen, wilt u een middag langskomen of wilt u zelf u dag samenstellen, klik dan hier!

Programma

11:00 uur Ontvangst met koffie of thee en hunebedkoek

11:30 uur Rondleiding door onze expositie en bij het grootste Hunebed.

12:30 uur Lunch inclusief melk, jus d’orange, karnemelk, koffie en thee.

13:30 uur Vrije tijd. Bezoek bijvoorbeeld de Geopark-poort, loop door het Oertijdpark of onze Keientuin, of klets gezellig bij.

14:30 uur Een activiteit in het Oertijdpark

15:30 uur Borreluurtje met koude hapjes ( twee drankjes p.p.)

16:30 uur Einde programma

Prijs: €44,95 p.p. Kinderen tot en met 11 jaar €19,95. Kinderen tot en met 3 jaar gratis

Deluxe
versie:
Appelgebak in plaats van Hunebedkoek
Borreluurtje ook met warme hapjes.
Prijs: €49,95 p.p. Kinderen tot en met elf jaar €22,50. Kinderen tot en met 3 jaar gratis.

Wilt u reserveren of heeft u vragen, neem dan gerust contact op met ons. Dat kan via reserveringen@hunebedcentrum.nl of bel met 0599236374. Graag 14 dagen van te voren reserveren. Bent u later, dan bestaat de kans dat we u moeten teleurstellen.