Skip to main content

Adres, route & parkeren

Bezoekadres: Hunebedcentrum, Hunebedstraat 27, 9531 JT Borger
Kantooradres: Hunebedcentrum, Bronnegerstraat 12, 9531 TG Borger
Postadres: Hunebedcentrum, Postbus 25, 9530 AA Borger
T: +31 (0) 599 – 236 374
E: info@hunebedcentrum.nl

Parkeren

Bij het Hunebedcentrum kunt u parkeren op de parkeerplaats aan de Hunebedstraat (volg de borden Hoofdingang). Aan de Bronnegerstraat 12 bevinden zich twee invalidenparkeerplaatsen.

Van mei tot en met september kunt u niet langs de Bronnegerstraat parkeren in verband met een parkeerverbod.

Bussen kunnen hun passagiers uit laten stappen aan de Bronnegerstraat (busuitstapplaats) en vervolgens doorrijden naar de busparkeerplaats aan de Hunebedstraat. Dit is ook de instapplaats voor passagiers na afloop van het bezoek aan het Hunebedcentrum.

Plan uw reis met OV

Het Hunebedcentrum is bereikbaar via het openbaar vervoer, via de buslijnen 300, 305, 59 en 24.

Vanuit Groningen en Emmen kunt u de bussen 300, 305 en 59 via Borger nemen. U stapt uit bij de halte Borger Rotonde. Het is daarna nog een klein kwartier lopen.

Vanaf Assen kunt u met de buslijn 24 naar Borger reizen. Vanaf de halte Borger Rotonde is het een klein kwartier lopen naar het Hunebedcentrum.

Mindervaliden

Het Hunebedcentrum is geschikt voor rolstoelgebruikers. Een aantal rolstoelen en rollators is beschikbaar voor bezoekers. U kunt deze telefonisch of via e-mail reserveren. Daarnaast beschikt het Hunebedcentrum over een speciale parkeerplaats voor invaliden aan de Bronnegerstraat 12.