Skip to main content

Jonge Archeologen Club (JAC)

Het Hunebedcentrum heeft een stoere kidsclub: het JAC. Deze Jonge Archeologen Club (JAC) is voor iedereen tussen de 6 en 12 jaar oud die fan is van het museum, hunebedden, archeologie en fossielen en mammoeten.

Ben jij een jonge onderzoeker? Vind jij mammoeten, dino’ s en de oudste mensen die lang geleden leefden interessant? Wil jij meer weten over jagers-verzamelaars, de eerste boeren, hunebedden, mammoeten, opgravingen en de wetenschappers die hier onderzoek naar doen? Dan is deze club echt iets voor jou.

Hieronder lees je wat je als JAC-lid krijgt voor de jaarlijkse contributie van 10 euro.

Wat krijg je als JAC-lid?
• Je krijgt het hele jaar gratis toegang tot het Hunebedcentrum
• Een persoonlijke clubpas
• Je kunt gratis deelnemen aan activiteiten, evenementen en workshops bij het Hunebedcentrum
• Je ontvangt regelmatig een speciale JAC-nieuwbrief met daarin toffe tips, weetjes, leuke activiteiten en evenementen in de omgeving van het Hunebedcentrum.
• Gratis deelname aan de jaarlijkse JAC-dag voor jou en één begeleider
• Mogelijkheid om je als eerste aan te melden voor sommige activiteiten met beperkt plek.

Kun jij ook niet wachten om lid te worden? Meld je dan aan door samen met één van jouw ouders het onderstaande formulier in te vullen. Je ontvangt kort daarna een factuur, na betaling ben je officieel JAC-lid en kun je jouw persoonlijke clubpas ophalen bij het Hunebedcentrum.

 

     

    Door op ‘Versturen’ te klikken geef je toestemming aan het Hunebedcentrum om jouw op de hoogte te houden over activiteiten. Het Hunebedcentrum registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Meer informatie lees je in het privacybeleid van het Hunebedcentrum.

    Het JAC wordt in samenwerking met de Archeologische Vereniging Noord-Nederland opgezet.