Skip to main content

Vrijwilliger gezocht voor onze museumwinkel!

Soort werk: gastvrouw/-heer, aanspreekpunt op vrijwillige basis, praktisch aan het werk
Open voor anderstaligen: ja

Vind je het leuk om gasten welkom te heten? Beantwoord je graag vragen en vind je het leuk om mensen te helpen? Met andere woorden: ben jij gastvrij, enthousiast en communicatief vaardig? Ben je ook nog geïnteresseerd in het werken bij een archeologisch museum en heb je een passie voor hunebedden (of vind je hunebedden gewoon leuk)? Dan ben jij geschikt als winkelmedewerker bij het Hunebedcentrum! En er is meer goed nieuws, want het hunebedcentrum is op zoek naar jou!

Als winkelmedewerker ben jij het stralende gezicht van ons museum en zorg jij ervoor dat onze gasten zich op hun gemak voelen. Jij draagt eraan bij dat bezoekers een goede eerste indruk krijgen van het vernieuwde museum. Je beantwoordt vragen over het Hunebedcentrum, verkoopt en geeft advies over souvenirs en wijst gasten de weg als ze iets zoeken. Uiteraard zorg jij er ook voor dat de winkel er netjes uitziet. Naast al deze werkzaamheden is er natuurlijk ook tijd voor een gezellig praatje met onze gasten, zodat jij de kans krijgt om bijvoorbeeld te vertellen over de prachtige omgeving.

Wij zijn op zoek naar een winkelmedewerker voor minimaal één dagdeel in de week. Ook verwachten we dat je af en toe in de weekenden beschikbaar bent. We vinden het belangrijk dat je in de buurt woont van het Hunebedcentrum.

 

Wat krijg je ervoor terug?

  • Wij zorgen uiteraard voor een goede inwerkperiode
  • Gratis entree in het museum
  • Kerstpakket
  • Gevarieerd werk
  • Wij bieden een inspirerende, culturele omgeving en een prettige werksfeer

Over het Hunebedcentrum

Het hunebedcentrum is een maatschappelijk museum dat een actieve rol speelt in de lokale, regionale, nationale en internationale setting. Het centrum wil het verhaal van de hunebedden en andere archeologische monumenten vertellen aan het grote publiek en hiermee benadrukken hoe belangrijk het is om dit erfgoed voor toekomstige generaties te bewaren. Als vrijwilliger bij het hunebedcentrum kun jij ons hierbij helpen! Op dit moment is er een grote groep vrijwilligers bij ons werkzaam die allemaal een belangrijke bijdrage leveren aan onze stichting.

Ben je enthousiast geworden? Informeer naar de mogelijkheden bij Maurice Weekhout, coördinator vrijwilligers via e-mail mweekhout@hunebedcentrum.nl of via telefoonnummer 0599-236374.

Terug naar vacatures