Skip to main content

Vacature Kinderactiviteiten

Tijdens de schoolvakanties is het Hunebedcentrum op zijn drukst. Er komen dan vooral veel gezinnen met kinderen die graag een leuke dag willen beleven.

Speciaal in de vakanties, en soms ook op speciale dagen, organiseren we daarom verschillende activiteiten gericht op kinderen en gezinnen. Dit zijn relatief kleine workshops, van archeologisch tekenen, opgraven in het klein, planten determineren, oerschminken, tot buideltjes maken. Lijkt het jou leuk om dit soort activiteiten te begeleiden? Stuur dan een mail met een korte motivatie naar communicatie@hunebedcentrum.nl. Uiteraard geven wij jou de handvaten die je nodig hebt.

 

Wie zoeken we?

Iemand die goed met kinderen om kan gaan
Iemand die tijdens de schoolvakanties inzetbaar is (doordeweeks of in het weekend)
Iemand die zelfstandig een activiteit kan begeleiden
Iemand die op incidentele basis vrijwilligerswerk zoekt (alleen tijdens de vakanties noord, midden en zuid), feestdagen en speciaal georganiseerde activiteiten als het weekend van de Nationale Archeologie Dagen

Ben je enthousiast, gastvrij en representatief dan zoekt het Hunebedcentrum jou als vrijwilliger.
Wij bieden een inspirerende culturele omgeving en een prettige werksfeer. Informeer naar de mogelijkheden bij Maurice Weekhout, coördinator vrijwilligers via e-mail mweekhout@hunebedcentrum.nl of via telefoonnummer 0599-236374.

Terug naar vacatures