Skip to main content

Vacature  Werkgroep Oertijdpark

Het Oertijdpark is het openluchtmuseum van het Hunebedcentrum. Bezoekers maken in dit park een reis van 150.000 jaar geschiedenis. Er staan op dit park diverse hutten en boerderijen, een opgraving van een Hunebed, een blotevoetenpad, een boogschietbaan en nog veel meer.

Door weersinvloeden en gebruik ontstaat schade die het liefst zo snel mogelijk en passend in het tijdvak hersteld moet worden. Wij zoeken hiervoor enthousiaste leden die onze werkgroep Oertijdpark willen versterken.

Wat ga je doen?

Het werk is heel divers. Soms ga je muren van leem herstellen. Dan weer een hekje repareren, paden herstellen, hekwerken vlechten. Je houdt het blotevoetenpad bij, en vult dit aan. En nog veel meer.
Soms werk je alleen, soms in een groep.
Elke week hebben we een overleg waarbij we de belangrijkste taken voor die week vaststellen en wat werkzaamheden zijn die later gepland worden. Natuurlijk is het fijn als je handig bent, maar het werk wat je doet is goed te leren. We leggen het je graag uit. Je enthousiasme is het belangrijkst.

Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?
Je werkt buiten, in een mooie omgeving. Jouw werk geeft veel voldoening, en is direct zichtbaar. Zorg jij er graag samen met ons voor dat het Oertijdpark er prachtig bij ligt?

Ben je enthousiast, gastvrij en representatief dan zoekt het Hunebedcentrum jou als vrijwilliger.
Wij bieden een inspirerende culturele omgeving en een prettige werksfeer. Informeer naar de mogelijkheden bij Maurice Weekhout, coördinator vrijwilligers via e-mail mweekhout@hunebedcentrum.nl of via telefoonnummer 0599-236374.

Terug naar vacatures