Vrienden van het Hunebedcentrum

Meer dan 5000 jaar geleden richtte een boerenvolk imposante grafkelders op. Duizenden jaren lang tot op de huidige dag hebben de hunebedden de tand des tijds doorstaan. Bij een hunebed sta je oog in oog met de prehistorie. Maar hoe leefde dat boerenvolk, hoe beleefden ze vreugde en verdriet, hoe kregen ze die tonnenzware stenen op elkaar? In het Hunebedcentrum beleef je een ontmoeting met onze voorouders.

Het Hunebedcentrum vertelt het verhaal over de mysterieuze megalithische graven en de mensen die ze hebben gebouwd. Op vele vragen zijn nog geen duidelijke antwoorden, maar we zullen een tipje van de sluier oplichten. Deze geheimen delen we graag met onze vrienden.

Voordelen
Als vriend van het Hunebedcentrum heb je het gehele jaar gratis toegang tot het museum. Daarnaast kun je gratis of tegen korting deelnemen aan activiteiten, lezingen en openingen. Via een digitale nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van activiteiten, cursussen, lezingen en het laatste nieuws.
Als vriend van het Hunebedcentrum ontvang je een exclusieve ledenpas.

Vriend worden?
Volwassenen kunnen voor € 20,- per jaar vriend worden van het Hunebedcentrum. Kinderen tot en met 11 jaar kunnen lid worden voor € 7,50. Als je vriend wil worden kan dat heel eenvoudig door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Vriend worden


Oeklid (tot 12 jaar)Vriend van het Hunebedcentrum