Vrienden van het Hunebedcentrum

Meer dan 500 jaar geleden richtte een boerenvolk imposante grafkelders op. Duizenden jaren lang tot op de huidige dag hebben de hunebedden de tand des tijds doorstaan. Bij een hunebed sta je oog in oog met de prehistorie. Maar hoe leefde dat boerenvolk, hoe beleefden ze vreugde en verdriet, hoe kregen ze die tonnenzware stenen op elkaar? In het Hunebedcentrum beleef je een ontmoeting met dit boerenvolk. Een ontmoeting die sensationeel zal zijn.

Het Hunebedcentrum vertelt het verhaal over deze mysterieuze megalithische graven en de mensen die ze hebben gebouwd. Vragen als; wie hebben ze gebouwd en hoe, maar vooral ook waarom zijn ze gebouwd. Op vele vragen zijn nog geen duidelijke antwoorden, maar we zullen een tip van de sluier oplichten.

Voordelen
Als vriend van het Hunebedcentrum heeft u het gehele jaar gratis toegang tot het museum. Daarnaast kunt u gratis of tegen korting deelnemen aan activiteiten, lezingen en openingen. Via een digitale nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van activiteiten, cursussen, lezingen en het laatste nieuws.
Als vriend van het Hunebedcentrum ontvangt u een exclusieve ledenpas.

Vriend worden?
Volwassenen kunnen voor € 15,- per jaar vriend worden van het Hunebedcentrum. Kinderen tot en met 11 jaar kunnen voor lid worden van de OekKlub voor € 7,50, klik hier.

Vriend worden

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Adres (verplicht)

Straat + huisnummer (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)

Telefoonnummer(verplicht)

Ik wil graag meer informatie omtrent:Be Sociable, Share!
    X