Wat zijn de entreeprijzen van het Hunebedcentrum?
Klik hier voor de prijzen.

Waar is het Hunebedcentrum en wanneer is het Hunebedcentrum geopend?
Hunebedcentum ligt in Borger, in het Geopark de Hondsrug in het prachtige Drenthe. Als u het Hunebedcentrum wilt bezoeken, kunt u het beste als adres Hunebedstraat 27 invoeren, u arriveert dan bij de parkeerplaats. Bent u minder valide, dan voert u Bronnegerstraat 12 in. Klik hier voor de adresgegevens.
De openingstijden zijn:
Maandag t/m vrijdag 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag, zondag en feestdagen 11.00 – 17.00 uur
Gesloten: 25 december, 31 december en 1 januari

Is het Hunebedcentrum toegankelijkheid voor minder validen?

Het Hunebedcentrum is geschikt voor rolstoelgebruikers en een aantal rolstoelen en rollators is beschikbaar voor bezoekers. U kunt deze telefonisch of via e-mail reserveren. Daarnaast beschikt het Hunebedcentrum over een speciale parkeerplaats voor invaliden aan de kant van de Bronnegerstraat.

Mogen begeleiders van mensen die niet zelfstandig komen het museum gratis bezoeken?

Voor mensen die zich niet zelfstandig door het museum kunnen bewegen, mag één begeleider gratis mee. Een begeleiderkaartje kan opgehaald worden bij kassa.

Is het Hunebedcentrum toegankelijkheid voor honden? Zijn geleidehonden toegestaan?

Honden zijn in het museum, het Oertijdpark, het Kenniscentrum, de museumwinkel en het museumcafé niet toegestaan. Het buitenterrein en het terras zijn vrij toegankelijk voor honden. Bij de museumingang zijn speciale punten gecreëerd waar u uw hond kunt vastzetten. Drinkbakken staan klaar.Geleidehonden voor visueel-, auditief – en motorisch gehandicapten zijn toegestaan in het Hunebedcentrum en de geleidehonden mogen gratis naar binnen.

Heeft het Hunebedcentrum faciliteiten voor wandelaars en fietsers?

Het Hunebedcentrum beschikt over een oplaadpunt voor elektrische fietsen. Dit oplaadpunt is te vinden aan de zijkant van het Kenniscentrum en is te herkennen aan het bord ‘ION ENERGY INSIDE oplaadpunt’.

Tot wanneer is mijn abonnement (Vriend van HC of OekKlub) geldig?

Als volwassene kunt u Vriend van het Hunebedcentrum en als kind van 4 t/m 12 jaar kun je lid van de OekKlub worden. Naast een jaar lang gratis het museum bezoeken, krijgen abonnementhouders met regelmaat nieuws en korting bij de activiteiten en evenementen.
Met de abonnement van 2015/2016 heeft u het hele jaar gratis toegang tot het Hunebedcentrum. U heeft 365 dagen toegang vanaf de datum dat u het abonnement aanschaft. Voorbeeld: U schaft het abonnement aan op 7 september 2015 dan is de laatste datum dat u het abonnement kunt gebruiken 6 september 2016.

Is het museumcafé en de museumwinkel ook zonder entreebewijs te bezoeken?

Ja, zowel het museumcafé als de museumwinkel zijn vrij toegankelijk.

Geeft het Hunebedcentrum korting op entreeprijzen en welke kaarten zijn geldig?

Het Hunebedcentrum neemt actief deel aan de Museumkaart. Vanaf 15 personen geldt een groepsprijs. Klik hier voor de entreeprijzen.

Hoe kom ik met de auto of het openbaar vervoer naar het Hunebedcentrum?

Op onze pagina Routebeschrijving vindt u alle informatie hoe u met de auto het museum kunt bereiken. Ook vindt u informatie omtrent het parkeren.

 

Heeft u een andere vraag?

Neem dan Contact met ons op en wij helpen u graag verder.Be Sociable, Share!
    X