Museumcafé de Trechterbeker

Het museumcafé biedt vrij uitzicht op de bosrijke omgeving, de brink en het Oertijdpark. Vanaf het terras is het grootste hunebed van Nederland zichtbaar. Het museumcafé en aangrenzend terras zijn vrij toegankelijk.

Het Hunebedcentrum wil alle zintuigen van de bezoeker prikkelen. Tijdens het nuttigen van een kopje koffie, thee of steensoep komt de tijd van de Hunebedbouwers even tot leven. Bij de koffie heeft u keus uit een Hunebedkoek, een Drentse turf, maar u kunt ook kiezen uit een breed assortiment aan gebak. Als lunch kunt u kiezen uit diverse oerbroodjes, denk aan een Broodje Oergezond of een Broodje Rapakivi (tonijnsalade). Voor de kleine gasten zijn er speciale kindermenu’s.

Op steenworp afstand van het grootste hunebed van Nederland laten we u graag kennis maken met een van onze Oerbieren of Hunebedwijnen. Bij de borrel bieden we heerlijke oerborrelplanken: de Pingoplank (hartige- en kaashapjes) of Rollende stenen (bitterballen).

Het terras heeft uitzicht op het hunebed en is gelegen naast het museumcafé.
Museumcafé De Trechterbeker is vrij toegankelijk. De catering wordt verzorgd door het Hunebedcentrum.
Horeca-arrangementen voor groepen kunnen plaatsvinden tijdens openingstijden. Voor arrangementen buiten deze openingstijden geldt een meerprijs.
De arrangementen verschillen van groepsbezoek met een koffiearrangement tot aan een volledig buffet.

Download (PDF, 1.29MB)Be Sociable, Share!
    X